UDMELDING VEDRØRENDE TRIBUNEBELASTNING
18. March 2023

I dag kom der en udmelding fra klubben vedr. Sektionens belastning ved koordinerede hop. Selvom vi mildest talt er ærgerlige over konklusionerne og konsekvenserne i dagens udmelding, må vi se fremad og være konstruktive. Vi vil ikke lade dette sætte en stopper for den fantastiske udvikling i fanmiljøet omkring Sektion 12. Vi vil i stedet forsøge at tilpasse os og finde alternative måder, hvorpå vi kan fortsætte som den største og bedste fantribune i Norden.

Vi vil nu forsætte den tætte dialog med klubben omkring hvordan dette bedst håndteres i fremtiden, og hvordan vi sikrer de bedst mulige forhold for stemningen i Parken. Både på kort og lang sigt, når vi om et par måneder kender de endelige konklusioner vedr. arbejdet der skal foretages på tribunen.

Til slut skal der lyde en kæmpe opfordring til alle på Sektion 12 til at have ekstra fokus på den vokale støtte den næste tid. Medbring dit halstørklæde til alle kampe! Vi ses i morgen på tribunen – husk samtidig at vi har den første tifoindsamling i meget lang tid. Vel mødt!