SEKTIONEN UDVIDER
5. July 2021

Den imponerende udvikling vi har set i fanmiljøet omkring F.C. København de seneste sæsoner, betyder nu, at Sektion 12 permanent vil blive udvidet til både at omfatte Sektion 12 nedre og øvre, samlet i én stemningstribune. Det er resultatet af over 7000 (!) solgte sæsonkort til Sektionen, og en stor milepæl for vores fanmiljø.

Det er fantastisk, at vi er kommet så langt som fanmiljø, som betyder at en permanent udvidelse af Sektion 12 nu er uundgåelig. Det var aldrig sket uden det enorme arbejde, der er lagt i at skabe den kultur og det miljø, som siden 2006 er bygget op på Sektionen – præcis som det aldrig var sket, uden den enorme opbakning tribunen har fået af tusindvis af F.C. Københavnere igennem de seneste mange sæsoner.

Sektion 12 har vokset sig så stor over de sidste 15 år, men har fortsat potentiale til at udvikle sig endnu mere. Det er vores ambition, at der ikke skal være nogen forskel på oplevelsen, når man kommer på tribunen, hvad end man er placeret på Sektion 12 øvre eller nedre. For fremover er det ét samlet Sektion 12. Det betyder, at der kommer til at være det samme setup på øvre og nedre (dvs. capo, trommer osv.), og at vi løbende har gang i et større renoveringsprojekt, så den øvre tribune vil blive en fast integreret del af Sektionen. Derfor vil vi gerne opfordre alle til at tage yderligere medejerskab af tribunen, og ikke mindst dens fremtidige udvikling. Det betyder at støtte op i alle kampe, store som små, øvre som nedre. Det bliver en fantastisk rejse!

Vi starter et nyt kapitel som fanscene allerede den 18. juli 2021, hvor den nye sæson begynder, hvilket også er året for Sektion 12’s 15-års jubilæumssæson. Det er derfor på mange måder en ny start for både F.C. København som klub, for holdet, for spillerne og ikke mindst for os som Skandinaviens største stemningstribune.

Vi forventer ikke, at vi fra start kommer til at se en udsolgt Sektion 12 øvre til alle kampe. Ting tager tid, ligesom det tog tid at opbygge en fast tribunekultur på den nedre tribune. Men vi er godt på vej, og vi har fundamentet, antallet og opbakningen til, at vi kan arbejde videre med vores drøm om, at Sektionen på sigt bliver fyldt til alle kampene, uanset modstander, tidspunkt og årstid – og vi håber at folk vil tage del i rejsen om at tage tribunen til det næste niveau.

Det, som der er sikkert allerede nu er, at der bliver kampe hvor det ikke er muligt at komme på Sektionen, hvis man ikke har et sæsonkort/billetabonnement. Vi opfordrer derfor alle Københavnere til at få købt deres sæsonkort, inden det er for sent, hvis man vil være garanteret en plads på tribunen.

Sæsonkort findes her: https://www.fck.dk/kort/kort-paa-sektion-12.

Vi ses om et par uger, hvor vi tager hul på en ny sæson for F.C. København!

/Sektion 12 Foreningen