NORDENS STØRSTE STEMNINGSTRIBUNE!
28. September 2023

LÆS, FORSTÅ OG DEL BUDSKABET!

Vores tribune har gennem de sidste mange år vokset sig massiv.
Siden Sektion 12’s begyndelse har der på netop denne tribune eksisteret en række uskrevne regler, som har sikret udviklingen til at blive de største i Skandinavien.

Med Sektion 12’s nuværende størrelse er det blevet nødvendigt at disse regler nu nedskrives.
Dette for at alle, som sætter deres fødder der, ved, hvad der forventes af én, når man har har taget et aktivt valg om at stå på stemningstribunen i Parken.
Alle på Sektionen, nye ansigter som gamle, skal være klar over, at her stilles der krav, og disse krav stilles af folk, som har bidraget til udviklingen af Sektion 12 siden starten.

Der er ingen, som finder det stemningsskabende at sidde ned under kampen eller at kaste en øl i nakken på medfans frem for at juble over en FCK-scoring. Eller at filme under kampen for dokumentation. Ønsker man at agere på denne måde, hører man ganske enkelt ikke til på Sektionen.

På Sektion 12 har man valgt at deltage aktivt på tribunen til kamp for F. C. København! Der er andre tribuner i Parken for de, som ikke ønsker at deltage.
Men på Sektion 12 råber man igennem, og man kommer i klubben- og byens farver.
Man lytter til de anvisninger, som kommer fra tribunens Capo, og deltager aktivt. Ligesom man respekterer tribunens bannere, som har overværet flere kampe end mange af os.

Vi har vokset os til de største af en grund! Dette skal vi føre videre til de nye, som skal lære, hvordan man agerer på vores tribune.
Sektion 12 blev skabt for snart 20 år siden, og ingen af os havde stået her under disse forhold, hvis ikke det var for et klart og tydeligt reglement – og dette skal fortsat opretholdes! Vi skal fortsat udvikle os, og dette opnår vi kun, hvis alle på Sektion 12 tager ansvar!

FOR ET SAMLET SEKTION 12 – FOR F. C. KØBENHAVN!

/ Sektion 12 & Urban Crew