INFOMATION OM TIFOINDSAMLING!
18. March 2023

Store tifoer med det høje niveau, der leveres i København, er dyre – både økonomisk og i mandetimer. Derfor er din støtte helt uundværlig og i den anledning vil der i forbindelse med hjemmekampen mod Viborg d. 19. Marts være tifoindsamling. Indsamlingen vil starte, når portene åbner – kig efter de blå veste. Slå derfor hul på sparegrisen og doner et bidrag – stort eller småt.

Skulle du være forhindret i at komme i morgen, så er du altid velkommen til at donere via MobilePay 713000 eller via bankoverførsel.
Reg.: 7045
Kontonr.: 0001243383

En bonusinformation er at fra 1. februar 2023 er tifodelen ikke længere en del af FCKFC, men i stedet blevet en selvstændig instans.
Gennem de senere år har tifoarbejdet vokset sig så stort og komplekst, at det fortjener at stå selvstændigt. Det vil fortsat være de samme folk, der er en del af tifoarbejdet. Overdragelsen er derfor primært af administrativ betydning.
En del af den administrative ændring betyder, at FCKFC ikke længere vil varetage tifoindsamlinger. Den opgave vil fremover stå hos tifogruppen selv.