I KONSTANT UDVIKLING
27. April 2021

Sektion 12 Foreningen har her, efter lidt over et halvt år under corona-restriktioner, vokset sig til en stor og loyal fanforening omkring F.C. København – noget som vi er super stolte og imponerede over.

På trods af, at vi som forening har været – og fortsat er – påvirket af de restriktioner, som vi og klubberne er underlagt, arbejder vi dagligt på at forbedre forholdene for vores medfans på Sektionen, og er i ugentlig kontakt med klubben omkring vores ønsker til forbedringstiltag. Det betyder, at selvom man måske ikke mærker det som medlem, som situationen er nu, så bliver der knoklet for at være klar til at præsentere jer for en masse nyt, når vi for alvor er tilbage.

Vi har i Foreningens bestyrelse præsenteret F.C. Københavns ledelse for konkrete tribune- og tifoforbedringer, som vi løbende arbejder målrettet efter i samarbejde med klubben. Både via vores 700.000 kroners støttetifo, som skal finansiere tribuneforbedringer i Parken, samt indsamlingen til et nyt hejsesystem og medlemskontingentet, som udelukkende går til at forbedre fanoplevelsen. Den visuelle transformation af Sektionen er kun lige begyndt. Som mange har bemærket med Dame N’Doye, der var første skridt på rejsen, ser vi frem til at kunne præsentere jer for den store, visuelle forandring som tribunen efter planen vil have gennemgået, når vi starter op i den nye sæson. Da vi i fremtiden ser, at Øvre Sektion 12 i lige så høj grad skal være en del af Sektionen, også til almindelige kampe, indgår der samtidig konkrete planer for at forbedre den visuelle del af den øvre tribune, indføre bod m.v. – så man på samme måde, og i endnu højere grad, føler sig som en del af Sektionen, i de kampe hvor man står på øvre.

Samtidig har vi gang i en række andre tiltag, som f.eks. udvikling af en ny platform, der skal gøre det nemmere for medlemmerne. Det gælder blandt andet når man skal modtage information om f.eks. samlinger og arrangementer, vise medlemskort i boden og i busserne, og nemmere tilmelding af udebaneture. Derudover har vi stort fokus på nye produkter i boden og optimere alt omkring den, f.eks. ved indførsel af MobilePay-betaling, som skal gøre det lettere for medfans. Der kommer også til at være unikke muligheder som medlem, f.eks. specielle t-shirts og arrangementer, og vi har planer for at gøre noget ekstraordinært for de 600 medlemmer, som fortsat har støttet Foreningen i corona-tiden.

Alt dette bliver kun gjort muligt grundet den store opbakning vi har mærket i Foreningen, på trods af alt der er foregået, og vi håber at kunne invitere medlemmer til dette i langt højere grad, når restriktionerne lempes.

Det er ingen hemmelighed, at vi har store visioner for Sektionen. Målet er, at vi konsekvent skal være Nordens største stemningstribune med 8000 fans. Alt hvad vi gør, gør vi for at nå hen imod en bedre fan oplevelse, øge inddragelsen og fællesskabsfølelsen, og gøre det endnu nemmere, og endnu federe, at støtte F.C. København. Det skal vores tiltag bidrage til, og vi er godt på vej – takket være jeres hjælp.

Vi ses snart!

/Sektion 12 Foreningen