GØR TRIBUNERNE HVIDE OG BLÅ!
11. November 2020

Hvorfor?
Det er ingen hemmelighed at vores klub – som mange andre – er hårdt presset grundet corona. Derfor gør vi det nu muligt for alle fans af F.C. København at kunne støtte klubben både visuelt og økonomisk – et fandrevet støtteprojekt, hvor alt går ubeskåret til klubben. Dette skal finansiere klubbens fremtidige fantiltag og tribuneforbedringer, som på den måde blive finansieret af fansene i en hård tid, mens vi samtidig gør tribunerne hvide og blå!

Dette er muligheden for dig hvor du, din familie og dine venner kan støtte klubben, gøre tribunen hvid og blå igen og give spillerne en visuel opbakning – og alle komme ind i Parken og selv bidrage til opsætningen af tifoen.

Hvordan?
For hver 100 kr. køber man ét stykke mosaik, som vil blive sat op på tribunen – målsætningen er, til en start, på denne måde at fylde sæderne på nedre del af Sektion 12 i klubbens farver. Mosaikstykket kan du enten selv være med til at sætte op, når vi åbner for fans på tribunen en gang om ugen, eller blot overføre og støtte op om projektet – så sætter vi det op for dig. Alle der har købt et stykke mosaik kan hente et diplom, så man har et minde for sin opbakning til klubben.

Alle beløb er velkomne. Mobilepay til 80005 eller køb via fckfc.dk – så laver vi løbende status, og tæller op hvor meget det svarer til af mosaikstykker vi kan dække tribunen med uge for uge i klubbens farver!

Hvornår?
Projektet kommer til at løbe på ubestemt tid, hvor vi stykke for stykke gør tribunen hvid og blå; og samtidig støtter vores klub i en hård tid. Indsamlingen er startet, og vi åbner for første gang for alle på tribunen d. 21. november fra 10-16 op til Randers-kampen mandag d. 23. Det er begrænset antal på tribunen ad gangen, så kom spredt over hele åbningsperioden; vi løber ikke tør!

Foreningen og fanklubben står for det praktiske på dagen. Finansiering af tifomaterialer m.v. sker via tifoudvalget; på den måde går alle beløb til vores klub.

Dette er det første fandrevne støtteprojekt i klubbens historie; og i en historisk svær tid. Vi har brug for klubben, og klubben har brug for os.

Vi håber at man vil støtte op, små som store; for vores klub og vores by!

Sektion 12 Foreningen og FCKFC